Putkitekniikka Oy tarjoaa pääkaupunkiseudulla LVI-asennukset ja -korjaukset taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja kiinteistön omistajille.

Hinnoittelu

Toivomme toimintamme olevan läpinäkyvää jotta hinnoittelun perusteet olisivat myös asiakkaalle selvät ja ymmärrettävät.

Meillä on minimiveloitus LVI-asentajan käynnille. Vaikka asentajalla menisi työaikaa työmaalla tai korjauskohteessa tunnin tai alle tunnin, niin työaikaan lasketaan myös ajomatkat työn suorituspaikalle.

Laskutettavaan työaikaan luetaan siis varsinaisten asentajan töiden lisäksi myös ajomatkat kohteeseen ja takaisin. Laskutettavaan työhön kuuluvat myös työn suorituksen kannalta tehtävät selvitystyöt, varaosakyselyt ja mahdolliset tukkuliike- ja kaatopaikkakäynnit.

Perusvaraosat kulkevat asentajilla huoltoautossa mukana, mutta ihan kaikkea huoltoautossa ei voida mukana kuljettaa. On paljon varaosia joita ei löydy heti yrityksen omasta varastosta, jolloin ollaan yhteydessä tukkuliikkeeseen. Varaosien toimitusaikataulusta sekä asentajan työkohteiden aikataulusta riippuen suoritamme asennus- ja korjaustyöt edellä mainittujen aikataulujen puitteissa.

Taloyhtiöt ja yritykset voivat tehdä kanssamme huoltosopimuksen LVI-töistä. Voitte olla yhteydessä meihin, niin tavataan ja neuvotellaan LVI-töiden huoltosopimus teille!

Putkitekniikka Oy on helsinkiläinen luotettava suomalainen LVI-asennus ja huoltoliike joka on toiminut jo vuodesta 1994 lähtien.

Kaikki LVI-työt meiltä!

Soita ja kysy.